Boken ”No Limit Hold’em, Strategispel: Harringtons expertstrategier för turneringar” som i USA gjort sig känd som No Limit Hold’em Pokers handbok har nu äntligen nått även Sverige. Som många vet så har intresset för Texas Hold ‘Em ökat kraftigt tack vare media sedan år 2000 då de stora pokerturneringarna börjades sändas på TV. De ofattbara summorna som innefattar just formen No Limit Hold’em gjorde att det snabbt blev en av höjdpunkterna på ”World Series of Poker” (WSOP) och ”World Poker Tour” (WPT). Detta i sin tur inspirerade även många att själva prova på No Limit Hold’em, och det är idag en av de största pokerformerna också i Sverige.

Guiden ”No Limit Hold’em, Strategispel: Harringtons expertstrategier för turneringar” ger dig en mängd praktiska tips på hur du själv bemästrar detta spännande spel. Författarna lyckas förklara invecklade strategier på ett lättförståeligt sätt, men är även väldigt detaljerad och går in på djupet. Vilket gör att boken passar perfekt till både nybörjare samt de som vill ta sitt pokerspelande till en mer avancerad nivå. Till skillnad från många andra pokerböcker så inkluderar den här boken även de matematiska aspekterna bakom No Limit Hold’em, men utan att göra det till det centrala. Du introduceras på detta sätt till genomtänkta och beprövade strategier som använts av toppspelare runt om i världen.

Dan Harrington och Bill Robertie

Boken är skriven av Dan Harrington och Bill Robertie, två världsberömda professionella pokerspelare. Dan Harrington tog 1995 hem både guldarmbandet och världsmästartiteln vid ”the $10,000 buy-in No-Limit Hold ‘em Championship” vid World Series of Poker. Bill Robertie i sin tur har även han med flera år av erfarenhet av pokerspel på hög nivå. Robertie har förutom denna bok även publicerat ett flertal andra framgångsrika böcker för den spelintresserade läsaren.  Genom just denna bok förmedlar dessa två författare sina erfarenheter och kunskaper vilket snabbt kommer öka dina chanser att nå finalbordet.

No Limit Hold'em Strategispel turnering kort spelmarker